Personlig utveckling

Upptäck inspirerande litteratur och material inom området personlig utveckling. Här förenas ord och berättelser för att skapa en atmosfär präglad av hopp och egen kraft. Guidas till inre insikter i min bok ”FÖRLÅT DÅ FÖR FAN – Återta din inre kraft, sluta fred med dig själv och din historia för att balansera, bygga tillit och ge mening åt ditt liv.” Dessutom erbjuder jag stödjande gruppaktiviteter, coachning, föreläsningar, med mer. Allt detta har skapats för att stärka dig i din inre resa mot en mer berikande och meningsfull tillvaro.

Jag är Kristina Claesson, författare och konstnär, med en aktiv yrkesroll som skolkurator och egen företagare. Med en utbildning som samtalsterapeut och certifierad ACT/KBT-coach, samt en kandidatexamen inom psykologi och beteendevetenskap, delar jag med mig av mina kunskaper och erfarenheter för att inspirera dig att blomstra och utvecklas till den individ du alltid haft potential att vara.

Böcker

Inspirerande läsning för att växa och utvecklas

Förlåt då för fan

I min bok återknyter läsaren till sin kärna, utforskar sin bakgrund och skapar förståelse för vad som drivit dem att göra sina livsval. Arbetet med övningarna i boken Förlåt då för fan, är en fantastisk möjlighet att lära känna dig själv på nytt. Återknyta till ditt inre. Förstärka tilliten till din egen inre kraft och vetskapen om att du kommer kunna hantera det som livet sätter i din väg.

Jag vet också att det är lättare att vara stark och modig när du har andra vid din sida som tror på dig. Håller dig när du tvekar om du kan eller vågar. Personer som lånar ut sitt hopp till dig när du så behöver. Därför har jag skapat en grupp för att erbjuda dig möjlighet till just detta. I min slutna Facebookgrupp med samma namn som boken erbjuds du bland annat vägledning kring övningar och ord på vägen, möjlighet att dela reflektioner, tankar och känslor runt övningarna och inspirationsuppgifter. Du kan ställa frågor och få peppning kring det som är viktigt för dig och på samma sätt bidra och stötta dina systrar och bröder i gruppen.

”Återta din inre kraft. Slut fred med dig själv och din historia för att ge ditt liv balans, tillit och mening.”
via
Lava förlag
”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”
via
John Doe
”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”
via
Joanne Doe

Personlig coaching och utbildningar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Min blogg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Inspiration

Ett axplock av målningar som hittat hem och annat som jag gjort genom åren

Varukorg