Personlig utveckling

Upptäck inspirerande litteratur och material inom området personlig utveckling. Här förenas ord och berättelser för att skapa en atmosfär präglad av hopp och egen kraft. Guidas till inre insikter i min bok ”FÖRLÅT DÅ FÖR FAN – Återta din inre kraft, sluta fred med dig själv och din historia för att balansera, bygga tillit och ge mening åt ditt liv.” Dessutom erbjuder jag stödjande gruppaktiviteter, coachning, föreläsningar, med mer. Allt detta har skapats för att stärka dig i din inre resa mot en mer berikande och meningsfull tillvaro.

Jag är Kristina Claesson, författare och konstnär, med en aktiv yrkesroll som skolkurator och egen företagare. Med en utbildning som samtalsterapeut och certifierad ACT/KBT-coach, samt en kandidatexamen inom psykologi och beteendevetenskap, delar jag med mig av mina kunskaper och erfarenheter för att inspirera dig att blomstra och utvecklas till den individ du alltid haft potential att vara.

Böcker och produkter

För att växa och utvecklas

Signerad bok – FÖRLÅT DÅ FÖR FAN Återta din inre kraft. Slut fred med dig själv och din historia för att ge ditt liv balans tillit och mening

I min bok återknyter läsaren till sin kärna, utforskar sin bakgrund och skapar förståelse för vad som drivit dem att göra sina livsval. Arbetet med övningarna i boken Förlåt då för fan, är en fantastisk möjlighet att lära känna dig själv på nytt. Återknyta till ditt inre. Förstärka tilliten till din egen inre kraft och vetskapen om att du kommer kunna hantera det som livet sätter i din väg.

Jag vet också att det är lättare att vara stark och modig när du har andra vid din sida som tror på dig. Håller dig när du tvekar om du kan eller vågar. Personer som lånar ut sitt hopp till dig när du så behöver. Därför har jag skapat en grupp för att erbjuda dig möjlighet till just detta. I min slutna Facebookgrupp med samma namn som boken erbjuds du bland annat vägledning kring övningar och ord på vägen, möjlighet att dela reflektioner, tankar och känslor runt övningarna och inspirationsuppgifter. Du kan ställa frågor och få peppning kring det som är viktigt för dig och på samma sätt bidra och stötta dina systrar och bröder i gruppen.

Signerad bok - FÖRLÅT DÅ FÖR FAN - gruppmedlemskap med coachning

Böcker inom personligutveckling: Självhjälpsbok. Inspirerande läsning för att växa och utvecklas. Samt medlemskap i grupp där vägledning och coachning ingår.

Personlig utvecklings grupp plus signerad bok: I min bok FÖRLÅT DÅ FÖR FAN återknyter läsaren till sin kärna. Utforskar din bakgrund och skapar förståelse vad som drivit dig att göra dina livsval. Arbetet med övningarna i boken är en fantastisk möjlighet att lära känna sig själv på nytt. Återknyta till sitt inre. Förstärka tilliten till din egen drivkraft och vetskapen om att du kommer kunna kunna hantera det som livet sätter i din väg. I den slutna Facebook-gruppen FÖRLÅT DÅ FÖR FAN, erbjuds du bland annat vägledning, möjlighet att dela reflektioner, tankar och känslor runt övningar och inspirationsuppgifter. Du kan ställa frågor och få peppning kring det som är viktigt för dig och på samma sätt bidra och stötta dina systrar och bröder i gruppen.

Webbshop - Inspirerande produkter med Jagstärkande budskap

Produkter med budskap/texter inom personligutveckling: Hoodies, Mobilskal, College tröjor, T-shirts, Tygpåsar, Plånboksfodral.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en unik samling av produkter som kombinerar stil och självutveckling. Hos oss hittar du handplockade varor alla smyckade med inspirerande text och konst av författare och konstnärinnan Kristina Claesson i samarbete med Gustaf, speciellt skapades för att stärka din inre styrka och motivation.

Varje produkt i vår butik är noggrant utvald och designade för att inspirera dig i ditt dagliga liv. Våra produkter är mer än kläder och accessoarer, de är verktyg för att påminna dig om din inre potential och styrka. Med våra produkter blir varje ord du bär en påminnelse om din kraft och din potential. 

Varmt välkomna att utforska vår webbshop

”Återta din inre kraft. Slut fred med dig själv och din historia för att ge ditt liv balans, tillit och mening.”
via
Lava förlag
”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”
via
John Doe
”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”
via
Joanne Doe

Personlig coaching och utbildningar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Min blogg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Varukorg