Drömresa med kollegor till Island för konferens


Att planera en konferensresa till Island kan vara en spännande och minnesvärd upplevelse för dig och dina kollegor. Här är några tips för att göra er konferensresa till Island så framgångsrik och givande som möjligt:

 1. Planera i förväg: Börja planera konferensresan i god tid för att säkerställa att alla detaljer kan organiseras smidigt. Boka flyg, boende, konferenslokaler och eventuella utflykter i förväg för att undvika stress och bekymmer närmare avresedatumet. Se till att boka konferensresa Island i god tid då många önskar få komma dit på en konferens.
 2. Välj en lämplig plats: Välj en lämplig plats för konferensen som passar era behov och intressen. Reykjavik, Islands huvudstad, erbjuder ett brett utbud av konferensfaciliteter, hotell och restauranger samt många sevärdheter och aktiviteter att utforska.
 3. Utforska möjligheterna till teambuilding: Utöver själva konferensen kan ni planera teambuildingaktiviteter och utflykter för att främja samarbete och teamkänsla bland kollegorna. Island erbjuder unika möjligheter till äventyr, såsom glaciärvandring, grottutforskning, valskådning och vandring i geotermiska områden.
 4. Upptäck Islands kultur och natur: Passa på att utforska Islands rika kultur och naturliga skönhet under er vistelse. Besök geotermiska spa som Blue Lagoon, utforska vattenfall som Gullfoss och Seljalandsfoss, och ta del av Islands rika historia och kulturarv på museer och historiska platser.
 5. Föreslå intressanta föreläsare och workshopledare: Förhöj konferensupplevelsen genom att bjuda in intressanta föreläsare eller workshopledare som kan dela med sig av sin kunskap och expertis inom relevanta ämnen och branscher. Det kan vara lokala experter på Islands natur, kultur eller näringsliv.
 6. Se till att ta pauser och njut av fritiden: Glöm inte att balansera arbete med fritid under konferensresan. Ge kollegorna möjlighet att utforska Island på egen hand och njuta av den fantastiska naturen och kulturen som ön har att erbjuda.

Genom att planera noggrant och skapa en balans mellan arbete och fritid kan er konferensresa till Island bli en minnesvärd och givande upplevelse för alla inblandade.

På alla hotell finns det även afternoon tea så se till att även boka in en afternoon tea när ni ändå är på plats

En typisk afternoon tea inkluderar följande:

 1. Te: Det mest centrala elementet i en afternoon tea är själva tedrickandet. Det kan erbjudas olika sorters te till exempel svart, grönt, ört eller fruktte.
 2. Scones: Scones är små bröd som är populära i England. De serveras ofta varma och ska ätas med smör, sylt och clotted cream (en tjock och rik gräddkräm).
 3. Sandwiches: Smakrika små smörgåsar är vanligtvis en del av afternoon tea. De fylls ofta med tunna skivor av rostat bröd och fyllning som kan vara allt från rökt lax eller gurka till kyckling- och äggssallad.
 4. Bakverk: Ett urval av bakverk som kakor, muffins, små tårtor eller munkar serveras också vid afternoon tea. De är ofta vackert dekorerade och kan variera i smaker och former.
 5. Petit Fours: Petit fours är små, delikata bakverk som ofta består av små tårtor eller godbitar täckta med glasyr eller choklad. De serveras som en sista söt avslutning på afternoon tea.
 6. Dessutom kan vissa afternoon teas inkludera andra tilltugg som chokladpraliner, maränger, ostbrickor eller fruktsallader.

Det är värt att notera att innehållet i en afternoon tea kan variera beroende på plats eller arrangemang. Det kan finnas speciella teman, variationer eller tillägg baserat på regionella eller individuella preferenser.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg